Autot Euroopasta Suomen edullisimmilla hinnoilla

Viime vuonna toimitimme satoja autoja asiakkaille! – Helppoa ja turvallista ostamista – Hoidamme verot, kotiintoimituksen, maahantulokatsastuksen, A-turvan sekä kaikki tarvittavat asiakirjat.
  • Ei yllätyksiä – Kerromme verollisen hinnan ja tiedät mitä maksat, välirahaa tai suoraan autosta.
  • Nopea toimitus – Auto jopa viikossa Suomeen ja kotiisi huolettuna sekä katsastettuna! Ruotsi 3-10vrk ja Saksa ja muut 4-21vrk
  • Turvallinen ostaa – Varmistamme, että auton huoltodokumentit ovat kunnossa ja omistushistoria tiedossa. Meiltä saat myös A-turvan, joka kattaa autoon mahdolliseseti tulevat viat. Käymme myös itse fyysisesti katsomassa ja koeajamassa jokaisen auton!
  • Laajin valikoima – Kaikki Euroopan autot ostettavissa
  • Palvelua kaikilla kielillä – Voit asioida meillä suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, viroksi ja venäjäksi.
  • Auton vaihtopalvelut
  • Kaikki autoliikkeen palvelut (vakuutukset, rahoitukset yms.)
Paketti 1:

Sisältää auton tuonnin Suomeen, koeajon ulkomailla Autolle.comin toimesta ja raportoinnin auton kunnosta asiakkaalle sekä auton tarkastuksen. Palvelu sisältää auton taustojen tarkastuksen, koeajon paikan päällä Autolle.comin toimesta sekä rahdin. Otamme nykyisen autosi vaihdossa ja hoidamme tarvittaessa rahoituksen ja vakuutukset uuteen autoon.

Paketti 2:

Sisältää auton tuonnin Suomeen, tarkastuksen, rekisteröinnin, vakuutukset sekä vaihtoauton verotuksen. Palvelu sisältää auton taustojen tarkastuksen, koeajon paikan päällä Autolle.comin toimesta, verotuksen ja rahdin. Otamme nykyisen autosi vaihdossa ja hoidamme tarvittaessa rahoituksen ja vakuutukset uuteen autoon.

Paketti 3:

Avaimet käteen -palvelu. Hoidamme kaiken koeajosta kotiintoimitukseen. Huolehdimme autosta myös auton luovutuksen jälkeen. Pakettiin kuuluu A-turva (12kk Turva kaikkiin alle 7 vuotta vanhoihin ja max. 170tkm ajettuihin autoihin tai 6kk Turvan jos auto on alle 12 vuotta vanha ja max 270tkm ajettu.)

A-turva kattaa auton korjauksen ongelmatilanteissa eli on asiakkaalle turvallinen valinta. Sinun ei tarvitse ongelmatilanteissa olla yhteyksissä ulkomaalaiseen liikkeeseen vaan hoidamme auton korjauksen puolestasi. Palvelu sisältää auton taustojen tarkastuksen, koeajon paikan päällä Autolle.comin toimesta, verotuksen, rahdin, maahantulohuollon, katsastuksen, takuun sekä kuluttajasuojan. Otamme nykyisen autosi vaihdossa ja saamme tarvittaessa haettua rahoituksen uuteen autoosi.

Tiesitkö että autoja löydät mm. näiltä sivuilta:


Autot euroopasta