Autot Euroopasta – Suomen edullisimmilla hinnoilla

Tori_Autollecom_AutotRuotsista_panoraama_980x120px
Helppoa ja turvallista ostamista – Hoidamme verot, kotiintoimituksen, maahantulokatsastuksen, A-turvan sekä kaikki tarvittavat asiakirjat.

 

  • Ei yllätyksiä – Kerromme verollisen hinnan ja tiedät mitä maksat, välirahaa tai suoraan autosta.
  • Nopea toimitus – Auto jopa viikossa Suomeen ja kotiisi huolettuna sekä katsastettuna! Ruotsi 3-10vrk ja Saksa ja muut 4-21vrk
  • Turvallinen ostaa – Varmistamme, että auton huoltodokumentit ovat kunnossa ja omistushistoria tiedossa. Meiltä saat myös A-turvan, joka kattaa autoon mahdolliseseti tulevat viat. 
  • Laajin valikoima – Kaikki Euroopan auton ostettavissa
  • Palvelua kaikilla kielillä– Voit asioida meillä suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, viroksi ja venäjäksi.
  • Auton vaihtopalvelut
  • Kaikki autoliikkeen palvelut (vakuutukset, rahoitukset yms.)

Paketti 1:

Sisältää auton tuonnin Suomeen, koeajon ulkomailla Autolle.comin toimesta ja raportoinnin auton kunnosta asiakkaalle sekä auton tarkastuksen. Asiakas maksaa itse auton suoraan ulkomaalaiselle myyntiliikkeelle ja asiakkaalla on vastuu auton mahdollisista vioista. Palvelun hinta asiakkaalle 690€ + rahti.

Paketti 2:

Sisältää auton tuonnin Suomeen, tarkastuksen, rekisteröinnin, vakuutukset sekä vaihtoauton verotuksen. Hoidamme maksut suoraan ulkomaalaiselle myyntiliikkeelle. Asiakkaalla on vastuu auton mahdollisista vioista.  Palvelun hinta 890€ + verot + rahti.

Paketti 3:

Avaimet käteen -palvelu. Hoidamme kaiken koeajosta kotiintoimitukseen. Huolehdimme autosta myös auton luovutuksen jälkeen. Pakettiin kuuluu A-turva (12kk Turva kaikkiin alle 7 vuotta vanhoihin ja max. 170tkm ajettuihin autoihin tai 6kk Turvan jos auto on alle 12 vuotta vanha ja max 270tkm ajettu.)

A-turva kattaa auton korjauksen ongelmatilanteissa eli on asiakkaalle turvallinen valinta. Sinun ei tarvitse ongelmatilanteissa olla yhteyksissä ulkomaalaiseen liikkeeseen vaan hoidamme auton korjauksen puolestasi.  Palvelun hinta 1990e + verot + rahti.

Rahtien hinnat: Ruotsi 500-700€ / Muu eurooppa: 700-900€

Nimetön suunn.malli (1)

Laita siis linkki haluamastasi autosta, hoidamme kaiken muun puolestasi!

[]
1
Autot Euroopasta
Nimi
Puhelinnumero
Vaihtoauton rekistenumero
Linkki autoon
0 /
Previous
Next
Soita
""
1

Jätä puhelinnumerosi tähän, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Puhelinnumerosi
Previous
Next
Soita